2004-ben szereztem orvosi diplomát  Szegeden a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetemen.

Azért választottam a bőrgyógyászatot, mert nagyon érdekelt a belgyógyászat is. A bőr olyan szerv, melyen sokszor kivetülnek a testünk belsejében zajló folyamatok. Egy jó bőrgyógyász, jó belgyógyász is egyben. A bőrbetegségek kezelése során nagyon fontos a belső szervi okok tisztázása, hiszen ennek hiányában csak átmeneti, tüneti kezelést tudunk nyújtani a páciensnek, és nem  a valódi problémát gyógyítjuk.

2004-től 2009-ig a Szegedi Tudományegyetem Bőrgyógyászati és Allergológiai Klinikáján dolgoztam, ahol a súlyos bőrgyógyászati betegek kezelése mellett a járóbeteg ellátásban szereztem tapasztalatokat és tudományos kutatómunkát végeztem. Ezen a Klinikán egy életre szólóan megtanultam, hogy a betegeket mindig, minden körülmény között úgy kell kezelni, mintha valamely családtagunkról lenne szó. Én igyekszem olyan ellátást nyújtani, amilyet én is szeretnék kapni.

2009. októberben tettem bőrgyógyászat szakvizsgát, majd 2009. decemberben Budapestre költöztem. 2009-2014 között dolgoztam állami szakellátásban, ahol havonta több, mint ezer bőr- ill. nemibeteget kezeltem. 2014. júniusában döntöttem, úgy hogy az állami, futószalagos ellátás nem az én műfajom, hiszen szeretem tisztességesen megvizsgálni a betegeket és gondosan átbeszélni a problémájukat. Az  állami ellátásban ilyen szinten erre nincs lehetőség, ezért választottam a magánrendelést.

Rendszeresen veszek részt hazai és külföldi szakmai kongresszusokon, hogy tudásomat fejlesszem és mindig naprakész legyek. 2009-ben 5 hetet töltöttem egy belga lézer magánklinikán, ahol a lézerkezelés és a különböző szépészeti eljárások (botox, ráncfeltöltés, arcfiatalítás) terén gyűjtöttem értékes tapasztalatokat.

Az általános bőrgyógyászat (anyajegyek szűrése, rosszindulatú bőrdaganatok gondozása, vírusos szemölcsök, eczema kezelése, jóindulatú fibromák eltávolítása) mellett a gyerekbőrgyógyászat, pikkelysömör, acne, nemi betegségek a speciális szakterületem.

Mivel számos bőrbetegség hátterében szervi betegség húzódik meg, ezért ezek felderítését nélkülözhetetlennek tartom a kezelés során.

Szépészeti beavatkozásokat (botox, ráncfeltöltés, dermaroller, mezoterápia, lézerkezelések, acnés hegkezelés, drakula terápia) is végzek, ahol mindig a természetesség látszatának megőrzése a célom. Azt vallom, hogy egy szépészeti kezelés akkor tökéletes, ha senkinek sem tűnik fel, de mégis sokkal szebbnek, fiatalabbnak, üdébbnek látszik a páciens. Ezeknél a beavatkozásoknál nem csak elkülönülten a ráncokra koncentrálok, hanem az egész bőrt veszem figyelembe és az esetleges kísérő betegségeket is kezelve komplexen szépítjük meg a külsőt.

Folyamatosan jelennek meg cikkeim a sajtóban, interneten, mert szeretném, ha minél több ember kapna korrekt információt az egyes bőrbetegségekről és azok korszerű kezeléséről.

Azon szerencsés emberek közé tartozom, akik szeretik a munkájukat. Nekem az okoz örömöt, ha pácienseim elégedettek és együtt örülhetünk a gyógyulás, szépülés sikerének.