CO2 Lézerkezelés

A frakcionált Co2 lézer kezelés megoldást nyújt a napfénykárosodott , öregedő bőr fiatalítására , a tágpórusú , heges , foltos bőr látványos javítására .A kezelés hatására a kisebb szarkalábak eltűnnek , a mélyebb ráncok finomodnak , a bőr feszesebb , fiatalosabb , tömöttebb és ragyogóbb lesz , színe egyenletesebbé válik .

Kezelés menete:

Egy arc kezelés körülbelül 20 percet vesz igénybe .A kezelést követően nyugtató arcmaszkot , majd nyugtató arckrémet és napfényvédőt helyezünk a páciens arcára

A kezelést követően:

A bőr 2-3 napig enyhén duzzadt, vörös , majd pár nap elteltével alig észrevehető hámlás jelentkezik . A kezelést követően már egy hét múlva érzékelhető a javulás, azonban a bőr az új kötőszöveti rostok felépülésével párhuzamosan 2-3 illetve akár 6 hónapig tovább javul .Hétről hétre erősebb , tónusosabb lesz , a pórusok , hegek, acne hegek láthatóan csökkennek , a ráncok folyamatosan telődnek , a megereszkedett bőr egyre feszesebbé válik . A szemhéjon alkalmazva a fáradt tekintet újra kinyílik , a megereszkedett szemhéjat természetes hatással lehet megemelni ezzel a módszerrel . Szemhéjplasztika megelőzésére kiváló ez a kezelés , illetve ha valaki már átesett szemhéj vagy arcplasztikán, ezen műtétek eredményének megőrzésére javasolt a frakcionált Co2 lézer kezelés. A kezelés eredményének tartóssága egyénileg változó , általában tartós javulást tudunk elérni. Már egyetlen kezelés látványos javulást hoz , az ideális végeredményhez 3-4 alkalmas kúrát szoktunk alkalmazni , majd évente 1-2 fenntartó kezelés lehet szükséges.

Hogyan zajlik a szemölcsök, fibrómák lézeres kezelése?

A lézer hőhatásának segítségével a szemölcsöket, fibrómákat gyökeresen eltávolítjuk. A kezelés időtartama a kezelt bőrfelület nagyságától, a szemölcsök, fibrómák számától függ; pár perctől maximum fél óráig tarthat.  Kisebb szemölcsök esetén nem szükséges a helyi érzéstelenítés, nagyobbaknál minden esetben adunk érzéstelenítőt.