Botox kezelés

Botox kezelés az egyik legnépszerűbb és legkeresettebb kozmetikai eljárás. Gyors, biztonságos és hatékony megoldás a ráncok csökkentésére vagy megszüntetésére. Néhány apró injekció és a botox kezelés megfiatalítja a bőrt, eltünteti például a szem alatti szarkalábakat, a homlok vízszintes ráncait. Amellett, hogy elsimítja a finom ráncokat, a botox kezelés hasznos a túlzott izzadás megszüntetésére, a migrénes fejfájás kezelésére is. Botox injekció ideiglenesen gátolja az izmok aktivitását a kezelt régióban. A bőr felületi kezelése nem elegendő a ráncok eltüntetéséhez, mert a ráncok az arc izmainak használata miatt keletkeznek, így ezen izmokat kell kezelni!

BOTOX KEZELÉSSEL AZ ALÁBBI RÁNCOK KEZELHETŐK:

  • Glabella ráncok
  • Homlok ráncai
  • Szem körüli ráncok (szarkalábak)
  • Száj körüli finom ráncok
  • Orr körüli ráncok

BOTOX KEZELÉS MENETE

Botox kezelést csak képzett orvos végezheti. Botox kezelést megelőző orvosi konzultáción tisztázásra kerülnek a páciens elvárásai és a kezeléssel elérhető eredmények.  Botox kezelést ambulánsan, érzéstelenítés nélkül végezzük, nagyon ritkán szükséges lehet zsibbasztó krém használata. Botox kezelés fájdalommentes, kb. 5-10 percig tartó, ambuláns esztétikai beavatkozás. Az orvos meghatározott pontokba vékony tűvel adja be a szükséges mennyiségű botox-ot.

Botox kezelés eredménye már 2-5 nap múlva láthatóvá válik, de végső hatása kb. a 2. héten éri el a maximumát. Botox kezelés hatása fokozatosan csökken, tartóssága kb. 4-6 hónap. Az eredmények természetesen a páciens adottságaitól függenek.

Képtalálat a következőre: „botox előtte utána”

Képtalálat a következőre: „botox előtte utána”