Bőrfiatalító Dermaroller kezelés

Az orvosi Dermaroller egy olyan apró, legalább 1,5 mm hosszúságú tűket tartalmazó henger, ami a bőr kollagén termelését indítja be és ezáltal a ráncok elsimulnak, a bőr feltöltődik, megfiatalodik.

Azért különleges, mert a kezelés során nem mesterséges anyagokat juttatunk be, hanem a bőr természetes, saját sebgyógyulási mechanizmusát használjuk ki. A kezelés során az apró tűszúrások hatására olyan biológiai aktivátorok termelődnek, amelyek elősegítik a bőr megfiatalodását. A mechanikai hatáson túl a Dermaroller okozta szúrtcsatornák lehetővé teszik aktív hatóanyagok (hyaluronsav, vitaminok, glycerin, peptidek, őssejtek,  stb…) bejuttatását a bőr mélyebb rétegeibe, ezáltal mezoterápiára is alkalmas.

A Dermaroller rendkívül hatékony tág pórusú bőr, acnés hegek, pigmentfoltok, terhességi csíkok, cellulit kezelésére. A test bármely területén lehet alkalmazni. Amikor a cél a bőrfiatalítás, akkor érdemes az arcon kívül a nyakat és a dekoltázs területét is kezelni, hisz a korunkról  elsősorban ezek a területek árulkodnak.

A kezelés során a bőrfelületet megtisztítjuk, érzéstelenítő krémmel kenjük be. A hatóidő lejárta után letöröljük és a kezelendő területet lefertőtlenítjük. Megkezdjük az apró, fájdalommentes tűszúrásokból álló kezelést. Ezt követően hatóanyagot rollerezünk a területbe, majd hűtést alkalmazunk. A kezelést követően bőrpirosság jelentkezik, mely 2-3 nap alatt teljesen megszűnik.Rendkívül hatékony, kíméletes megoldás bőrfiatalításra, mivel a vékony tűk finom munkája végett a bőr gyorsan regenerálódik, és a kezelést követő nap már lehet sminkelni, és élheti megszokott életét. A lézeres arcfiatalításhoz hasonló hatékonyságú, azonban a gyógyulási idő lényegesen rövidebb, a kezelés olcsóbb és még hatóanyagokat is juttatunk a bőrbe.

Egy kúra 4 kezelésből áll és 3-4 hetente érdemes végezni, majd félévente egy fenntartó kezelést célszerű alkalmazni. A rollerezést követően azonnal látható egy feszesítő hatás, azonban a teljes hatás az első kezelést követően kb. 2 hónappal látható, mivel a kollagén termelődéshez ennyi idő kell. Az egyes kezelések eredménye összeadódik, így tehát egy kúra hatása kb. fél év múlva teljesedik ki.

A Dermaroller nem csak problémás bőr kezelésére alkalmas, hanem mindazoknak ajánlott, akik szeretnék bőrüket üdévé, fiatalossá varázsolni és megelőzni a mélyebb ráncok kialakulását.

Arcon acnés heg:

acnes_heg

 

 

 

Stria kezelés:

stria_kezeles

 

 

 

 

 

stria_kezeles2

 

 

 

 

 

Dr. Boros-Gyevi Márta